frnl

Kleding

Schoenen

Accessoires

Spazio Fashion Shop, uw trendy kledingwinkel in Halle

Elk seizoen vernieuwt de mode zichzelf! Bij Spazio weten we welke trends er furore zullen maken. Daarom vernieuwen we voortdurend onze collecties, om altijd helemaal mee te zijn. Onze kledingwinkel in Halle verwacht u voor uw volgende shoppinguitstap!

En voor wie niet kan wachten… u kunt altijd rechtstreeks online bestellen!

Online boetiek

Onze online kledingwinkel biedt u een uitgebreide catalogus met kleding, schoenen en accessoires voor dames. Profiteer van wat er nieuw binnenkomt, altijd met de grootste zorg gekozen. In de mode zijn was nog nooit zo gemakkelijk!

Onze winkel

Kledingboetiek Spazio biedt u altijd goed geïnformeerde en elegante keuzes op modegebied. Profiteer van een warm onthaal en van de vele adviezen van onze gepassioneerde verkoopsters. Bij Spazio vindt u altijd uw gedroomde keuze. Profiteer ook van ons getrouwheidsprogramma.  

Aarzel niet op de hoogte te blijven van de trends en alle nieuws over de winkel op onze Facebookpagina.

Ons contacteren

Onze in Halle gevestigde winkel is open van maandag tot en met zaterdag, van 09.00 u tot 18.00 u. Hij is gemakkelijk te bereiken en u kunt ook vanzelf vlakbij parkeren. Wij leveren in heel België, in de Benelux en in Frankrijk.

Aarzel niet ons te contacteren voor alle vragen over onze winkel of onze producten. U kunt ons ook bereiken voor alle vragen over de online kledingboetiek. Wij staan altijd klaar om u inlichtingen te geven!

Geen product gevonden